Server se ne pokreće
-
Pozdrav, nikako nemogu pokrenut server kroz panel a kroz putty se uredno pokrene. Neznam razlog zbog kojega panel ne pokreće.
-
@altsrv o kojem panelu je riječ, ako radi preko putty onda nije do same aplikacije
-
@NeHo riješio sam sve, jedino je problem što mi krivo prikaziva lokaciju servera, pise da je server u USA
Btw razlog zbog kojega panel nije pokreto server je taj što nisam instaliro screen.
Kako sad napravit da mi radi fast download?
Instaliro sam php i napravio da mi budu fajlovi u /var/www/html/cod4 i onda sam u server.cfg dodao ip/cod4 i uzalud sve. Čak sam i napravio simlink i opet ne radi, inače kad bi napravio ovo gore što sam naveo server bi bez problema lokalno radio fast download. -
@altsrv napravi 2 simlinka u mojoj aplikaciji ovdje (ovo je samo nagađanje gdje si postavio cod4xwebadmin, bitno da je u "public")
var/www/html/public
kreiraj u public "mods" i "usermaps" simlink
sa strane game server u server.cfg dodaj ili izmjeni sljedeći red
set sv_wwwbaseURL "https://mojawebstranica.com"
moraš dodati u public sve jer u node aplikaciji ne možeš s vanjske strane ništa drugo učitati (sigurnosni razlog)
-
@NeHo panel je stavljen identično kako si u tutorialu napisao.
-
@altsrv pitao si me kako napraviti brži download, na to sam ti odgovorio, napravi simlinkove od tvog game servers u public mapu